7 Kasım 2011 Pazartesi

Cengiz Han 2 Binekleri hakkında kısaca...

Merhabalar,

Sabırsızlıkla beklediğinizi tahmin ediyorum. Bende sizlere oyunla ilgili kısa kısa bilgiler paylaşacağım. Facebook sayfamı takip edenler bilir, "Bugünden itibaren Cengiz han 2 oyunu hakkında sizlerin fikirlerine danışacağız. ilk olarak Cengiz Han 2 oyununda Binek sisteminden beklentileriniz nelerdir?" şeklinde bir yorum yapmıştım.

Cengiz Han 2 Binekleri

Siz değerli Cengiz Han 2 takipçilerinin paylaştığı istekler ve bizlerin katkılarıyla Binek sistemi son halini almıştır. Size bu konudan kısaca bahsetmek istiyorum.

Cengiz Han 2 oyununa başladığınızda yapacağınız ilk görevlerden birisi bir binek sahibi olmanız ile alakalıdır.Görev gereği, genç bir tay yakalıyorsunuz. Döneme ait Moğol tarihini incelediğinizde Moğollar ve Orta Asya'da yaşayan tüm ırklar için atın önemi çok fazla olduğu görülmektedir. Oyun içerisinde de bu ayrıntı atlanmamış.

Oyunun ilk başlarında Cengiz Han 2 dünyasını keşfederken, bu tay sizinle birlikte gelişecek ve siz tayın üzerinde iken size, sizin belirlediğiniz özellikleri verecektir.

Oyunun ilerleyen dönemlerinde ise, farklı bineklere sahip olabilirsiniz. Ayrıca 2 farklı bineği çiftleştirerek yepyeni, eşsiz binekler elde edebilirsiniz.



Bineklerin rastgele özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca oyun içerisinde edinebileceğiniz yetenek parşömenleri ile bineğinize aktif/pasif yeni yetenekler ekleyebilirsiniz. Binekleriniz size, ekstra özellikler ve yetenekler verecektir. Bunların yanında bineklerinizle birlikte tecrübe kazanarak bineklerinde seviye atlamasını sağlayabileceksiniz. Her seviye atlaması ile birlikte sizin karakter özelliklerinize yardımcı olacaktır.

Örneğin, yakın dövüşçü bir karakteriniz var ve fiziksel güce ihtiyacınız mevcut. Bu durumda bineğinizin güç seviyesini, seviye atladıkça kazandığınız deneyim puanlarını vererek yükselttiğinizde, bineğinizi kullandığınız andan itibaren karakter pencerenizde aktif olduğunu göreceksiniz.


Bineğe bindiğiniz andan itibaren, bineğinizin üstünde dilediğiniz şekilde savaşabilecek, yaratık öldürebileceksiniz. Tüm yeteneklerinizi kullanabileceksiniz. Facebook sayfamdaki yorumların çoğunda bu özelliğin olması yazılmıştı.

Bu bilgiler binek sisteminin sadece bir bölümü binekler ile ilgili çok daha fazla detay mevcut. Bunlarıda oyun girdiğinizde sizlerin çözmesi daha doğru olacaktır. Yinede bu bilgiler binek sistemi ile ilgili fikir edinmeniz için yeterli diye düşünüyorum.

Bomba gibi bir oyun geliyor arkadaşlar. Sabırla bekleyin...

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Konular